Plannen

Plannen

PLANNEN

Wil je je reis naar de Hoogewaard plannen? Wil je weten wat er allemaal te doen is? Of wil je weten wat er allemaal te beleven valt in het rijke Land van Maas en Waal? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Muziek, dans, theater, body, mind & soul. Op de Hoogewaard komt het allemaal samen. Heb je zin om met je handen aan de slag te gaan? Check dan of er een workshop in de ambachten in aantocht is. Wil je er op uit? Boudewijn de Groot zong in de jaren zestig al over de bossen en het water van het Land van Maas en Waal. Tussen de kronkelende rivieren de Maas en de Waal, vind je romantische landerijen en idyllische dijkhuisjes. 

Genoeg moois om allemaal te mogen mee maken!

 

 

BUITEN DE DEUR

De prachtige natuur in het Land van Maas en Waal is het ontdekken waard. Fiets over de vele dijken en geniet van het uitzicht over het oer-Hollandse landschap. Of kies voor een wandeling in de uiterwaarde. Geniet tussendoor van het lekkerste fruit, die je in één van de fruitstalletjes langs de weg koopt.

Al het 
water biedt volop mogelijkheden voor zonaanbidders die ontspannen willen zonnen of zwemmen. Sluit de dag af met een lekkere maaltijd bij één van de culinair verrassende restaurants of waag een dansje bij één van de hotspots! 

ROUTE

Bij aankomst in Winssen:

Wanneer je in Winssen vanaf de Van Heemstraweg de weg “Hoogewaard” op rijdt, rij je voorbij de B&B Maas en Waal naar rechts, het doodlopende straatje in. Vervolgens rij je voorbij de geitenwei, waar je rondom de loods of voorbij de loods kunt parkeren. 

Let goed op dat je niet parkeert voor of bij een bordje “Verboden te parkeren”. Daar worden de buren niet zo blij van. 😉