Mannen weekend

Mannen weekend

MANNENWEEKEND

alles in verbinding

Adem is levensenergie, het wordt automatisch aangestuurd door ons lichaam en bovendien hebben we het altijd bij ons. Het is een krachtig instrument om invloed uit te oefenen om ons immuunsysteem en kent mogelijkheden waar nog (te) weinig mensen zich van bewust zijn.

Met onze ademhaling hebben we de mogelijkheid om het parasympatisch systeem te activeren, dit is het deel waar het lichaam tot rust komt. Als we in staat zijn om ons systeem te kunnen laten ontspannen dan is dat misschien wel een van de belangrijkste pijlers voor een vitale gezondheid. Als je zelf je cortisol niveau omlaag kan brengen zorgt dit ervoor dat je onder andere beter slaapt. 

Verbonden ademhaling
Kom bij de diepere lagen van jezelf door deze ademhalingstechniek.
Raak verbonden met je innerlijk
Overwin de vastgezette spanning in je lichaam die zich soms als trauma laten opslaan.
Vorige slide
Volgende slide
Volle maan
Laat de kracht van de volle maan zijn werk doen.
Mannenvuur
Laat het magische vuur het oergevoel in je losmaken.
Vorige slide
Volgende slide

Dit resulteert weer in een betere spijsvertering waardoor het eten beter verteerd kan worden en gezonde voedingsstoffen uit ons voedsel opgenomen kunnen worden.

Met ademhalingstechnieken kan je jezelf bovendien in een andere bewustzijnsstaat brengen waardoor je contact kan maken met de diepere lagen in jezelf. Hier kunnen vastzittende emoties en gevoelens naar boven komen en door hier ruimte aan te geven kan de energie in je systeem vrijer gaan stromen.

Benieuwd om dit te ervaren en wellicht wat uit je comfortzone te treden?