Ontwikkelen in de natuur

DE LOCATIE

Denk je aan de Hoogewaard, dan denk je aan vrijheid, creativiteit en natuur! Een locatie waar imperfectie als het nieuwe perfect wordt gezien. Niet te aangeharkt en te gepolijst, maar lekker rauw in de wilde natuur. Een omgeving waar je de ruimte voelt voor groei en persoonlijke ontwikkeling, wat je team alleen maar ten goede komt!

De Hoogewaard heeft veel te bieden om de groepsdynamiek van een team tot optima forma te lijden. Denk aan een biodiverse en groene omgeving, een vuurprieel voor bbq en kampvuursessies, een stretchtent, een groepsruimte waar je in een basic setting samen kunt komen, een ruime yurt voor vergaderingen of coachingstraject of misschien verkies je toch liever onze creatieve loftruimte voor je inspiratiesessie.

Wat de catering betreft werken we samen met verschillende gewaardeerde bedrijven uit de regio. Ook is het mogelijk je eigen catering te laten verzorgen.

Rouf and tough, dat is wat de Hoogewaard typeert. Met genoeg natuurrijke buitenruimte voor creativiteit en faciliteiten voor ontwikkeling en groei.

Vorige slide
Volgende slide

Ruime yurt van 8m doorsnee en een oppervlakte van 50m2. De yurt heeft vloerverwarming, een houtkachel en open keuken.

Vorige slide
Volgende slide

Onze lofruimte van 55m2 is een kleurrijk en creatief ingerichte ruimte, met open keuken en  openslaande deuren naar een privétuin.

VERGADEREN & BRAINSTORM

Vergaderen in de natuur biedt een verfrissend alternatief voor de traditionele vergaderzaal. Het omringd zijn door groen, frisse lucht en natuurlijke geluiden kan stress verminderen en creativiteit bevorderen. De natuur fungeert als een inspirerende omgeving die helpt om de geest te verfrissen en nieuwe perspectieven te ontdekken. Dit leidt vaak tot meer innovatieve ideeën en productieve gesprekken.

Vorige slide
Volgende slide

TEAMBUILDING & HEISESSIE

Organiseer een unieke teambuilding dag of heisessie op De Hoogewaard, waar vrijheid, creativiteit en natuur centraal staan. Onze locatie, met haar ruige en ongerepte natuur, biedt de perfecte omgeving voor persoonlijke groei en teamontwikkeling. 

Laat je inspireren door de biodiversiteit en schoonheid van De Hoogewaard terwijl je deelneemt aan activiteiten in onze ruime yurt, rondom het sfeervolle vuurprieel of in de creatieve loftruimte. Hier is de ruimte om te verbinden, samen te werken en nieuwe ideeën te laten bloeien. 

Bij De Hoogewaard beleef je een teambuilding dag waarin niets moet en alles mogelijk is, en je als team sterker terugkeert.

CURSUS & WORKSHOP

Bij De Hoogewaard kun je een yurt of loftruimte huren voor het geven van inspirerende workshops in kunst, ambacht en bushcraft technieken. Onze locatie, omringd door de ruige en ongerepte natuur, biedt de ideale omgeving voor creativiteit en persoonlijke groei. In onze ruime yurt kun je in een rustgevende, ronde setting diepgaande workshops geven die verbinding en samenwerking stimuleren. Onze creatieve loftruimte, met een unieke ambiance, is perfect voor het ontwikkelen en delen van artistieke en ambachtelijke vaardigheden

De Hoogewaard biedt een plek waar vrijheid en creativiteit centraal staan, en waar niets moet en alles mogelijk is. Of je nu een kunstworkshop organiseert, ambachtelijke technieken wilt delen of bushcraft vaardigheden wilt onderwijzen, bij ons vind je de ruimte en faciliteiten om dit tot een succes te maken. Laat je inspireren door de natuurlijke omgeving en draag bij aan de groei en ontwikkeling van je deelnemers. 

Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van onze yurt of loftruimte en ontdek de mogelijkheden die De Hoogewaard te bieden heeft voor jouw workshops.

BEDRIJFSFEEST

Het is goed om er eens in de zoveel tijd met je team of complete bedrijf tussenuit te gaan. Een verandering van omgeving werkt ontspannend en inspirerend.

Op De Hoogewaard hebben we de ruimte en mogelijkheden voor een bijzonder bedrijfsevenement. Of dat nou groot of klein is, binnen of buiten. Bij ons kan het allemaal.

Laat je inspireren door de natuurlijke schoonheid en de ongedwongen sfeer van De Hoogewaard, en creëer samen met je collega’s onvergetelijke herinneringen tijdens een bedrijfsfeest dat in het teken staat van plezier, creativiteit en verbinding.

De Hoogewaard maakt persoonlijke groei en teamontwikkeling mogelijk! We doen er alles aan om dat doel te bereiken. Het is niet voor niets onze belofte: jou en je team laten bloeien!

Kom in contact