De Hoogewaard

De Hoogewaard

Onze faciliteiten

Biodiverse en groene omgeving

cropped-17.jpeg

Laat je inspireren door onze rijke, natuurlijke omgeving. Of je nu een wandeling maakt, deelneemt aan een project of gewoon geniet van de frisse lucht, De Hoogewaard biedt de ideale setting om te verbinden met de natuur en elkaar.

Vuurprieel

Vuur in prieel

Ervaar de magie van ons vuurprieel voor BBQ- en kampvuursessies. In deze informele, sfeervolle setting ontstaan de beste gesprekken en worden banden versterkt terwijl je geniet van heerlijk eten en een knapperend vuur.

Stretchtent

Stretchtent closeup

Voor grotere groepen en buitenactiviteiten is onze ruime stretchtent perfect. Deze flexibele ruimte met een afmeting van 10 x 10m. is ideaal voor workshops, teambuilding spellen of als schaduwrijke plek om te ontspannen.

Groepsruimte

Groespruimte 3

Onze basic groepsruimte biedt een gezellige en eenvoudige setting voor brainstormsessies en workshops. 

Alle basis faciliteiten om te koken en eten zijn aanwezig. Hier staat samenwerking en creativiteit centraal.

teambuilding op de fiets

Het is mogelijk bij ons fietsen met versnellingen te huren in verschillende maten. We hebben de maten S, M en L.

Prijs 10,00 p/dag
E-bike 20,00 p/dag
Borg p/fiets 75,00

Vergaderen of coaching in onze ruime yurt biedt een unieke en inspirerende ervaring. De ronde vorm en natuurlijke materialen creëren een rustgevende en gelijkwaardige omgeving.

Voor brainstorm- en inspiratiesessies is onze creatieve loftruimte de perfecte keuze. Omringd door kunst en cultuur kun je hier ideeën uitwisselen, concepten ontwikkelen en nieuwe design maken.

Catering

Catering de Arend

Wat de catering betreft, werken we samen met verschillende bedrijven uit de regio. Geniet van heerlijke, lokale en biologische gerechten die je de energie geven om de dag vol inspiratie door te brengen. Ook zelf de catering verzorgen is mogelijk.

Hottub te huur

Hottub Ewijk

Wil je serieus ontspannen?, dan hebben we een 6 tot 8 persoons hottub te huur voor 125,00 p/dag.

Tijsduur: zelf vullen: 2uur
Tijsduur: zelf stoken 2 á 3 uur 
Meerpijs laten verzorgen 75,00

De Hoogewaard heeft verschillende verblijfsmogelijkheden van super comfortabel tot avontuurlijk primitief.  Denk aan retro caravans, glamping yurts en verschillende stijlen accommodaties. 

Bij De Hoogewaard vind je de perfecte mix van natuur, creativiteit en vrijheid om je teambuilding dag tot een succes te maken. Ontdek hoe onze unieke locatie en faciliteiten bijdragen aan de groei en ontwikkeling van je team. Huur de groepsboomgaard, inclusief stretchtent, vuurplaats en groepsruimte en maak van je bedrijfsevent een succes!

De Hoogewaard maakt persoonlijke groei en teamontwikkeling mogelijk! We doen er alles aan om dat doel te bereiken. Het is niet voor niets onze belofte: jou laten bloeien!

Kom in contact