Studio Yurt

Studio Yurt

Studio Yurt voor ontwikkeling

Een yurt, een ronde, traditionele tent uit Centraal-Azië, herbergt verschillende kwaliteiten. De intieme en ongedwongen sfeer bevordert een gevoel van gemeenschap en verbondenheid. De ronde vorm zorgt voor een gelijkwaardige en open sfeer, waardoor deelnemers zich vrijer voelen om te brainstormen, tot creatieve ideeën te komen en deze te delen. Dit verbetert samenwerking, besluitvorming en bevordert het creatieve proces. De natuurlijke lichtinval en het gebruik van natuurlijke materialen in een yurt creëren een rustgevende sfeer, wat stress vermindert en de concentratie verhoogt. 

Het is dan ook niet voor niets dat deze yurt alsmaar populairder wordt voor verschillende doeleinden. Als ondernemer, zorginstelling of bedrijf is het interessant voor vergaderingen, brainstormsessies, netwerk meetings en coachingsessies. Voor de bewuste ondernemer die het welzijn van de mens voorop stelt, is een yurt bijzonder geschikt voor body, mind en soul happenings als yoga, meditatie en retraites. Als creatieve zzp’er kan je een yurt benutten om de kunst van je vakmanschap over te brengen aan anderen, door het geven van workshops. 

Redenen genoeg om een yurt in te zetten voor de ontwikkeling van een proces.

DE MOGELIJKHEDEN

Omvang en capaciteit

Onze yurt van 8m doorsnee heeft een oppervlakte van 50m2. Afhankelijk van de opstelling van tafels en stoelen kunnen er zo’n 20 tot 40 personen terecht.

Verwarmen met houtkachel

De yurt is te verwarmen door vloerverwarming en door middel van een houtkachel, die jezelf gedurende je bijeenkomst aanhoudt door middel van houtblokken.

Ruime keuken

De ruime open keuken beschikt over een Jura koffiemachine, waterkoker, vierpits gasfornuis, koelkast en genoeg servies voor 40 personen.

Catering

De cateraars waarmee we graag samenwerken zijn Gasterij de Arend en eetservice van Eldijk uit Winssen. Zij verzorgen graag catering op maat.

amuserij-2-1920x1280

Overige faciliteiten

De locatie beschikt over:
– wifi
– beamer met scherm
– flip-over en een krijtbord
– kastruimte voor workshops
– fietsen te huur

teambuilding op de fiets

Bereikbaarheid

De Hoogewaard ligt in Winssen, in het hart van Nederland. 
– 16 autominuten > Nijmegen
– 6 autominuten > A73 & A50
– 600 m tot bushalte Molenweg
– gratis parkeermogelijkheid

middelpunt-nederland-foto-gemeentearchief-ede-ga07663

PRIJZEN

De Hoogewaard is geopend van april tot en met oktober.

Prijs is vanaf 300,00 p/dagdeel á 4 uur 

Duur één dagdeel, € 300,00 :
08.00 uur tot 12.00 uur
13.00 uur tot 17.00 uur

Duur twee dagdelen € 500,00:
08.00 uur tot 17.00 uur 

Extra uren na arrangement € 150,00 per uur.

De genoemde prijzen zijn exclusief 21% B.T.W. over het gebruik van de locatie.

KRAP BIJ KAS?

Wij ruilen onze faciliteiten tegen jouw kennis en/of kunde

Een barter deal sluiten is onderdeel van de zogeheten ‘deeleconomie’. Bartering betekent namelijk het sluiten van een deal met gesloten beurzen. Of simpel gezegd: ruilen. Er komen dus geen financiële transacties te pas bij deze vorm van samenwerking. 

Als wij jou kunnen helpen met onze faciliteiten en jij wilt ons helpen dan kunnen we tot een mooie win/win komen. We ruilen onze faciliteiten altijd tegen concrete tegendiensten, waarde tegen waarde. Daarvoor maken we een simpele overeenkomst. 

Ik wil een barterdeal!

Leuk! Mail naar info@dehoogewaard.nl of bel 06 396 366 42. Dan kun je vertellen wat je in gedachten hebt. 

De Hoogewaard maakt persoonlijke groei en teamontwikkeling mogelijk! We doen er alles aan om dat doel te bereiken. Het is niet voor niets onze belofte: jou laten bloeien!

Kom in contact