Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse – 16 t/m 19 juli 2024

Loop jij de Nijmeegse Vierdaagse en zoek je een fijne plek om te overnachten? Kom naar de Hoogewaard, waar je kampeert tussen de fruitbomen, of een gespreid bed vind in een van onze yurts of andere accommodaties. 

Van 15-20 juli transformeert de Hoogewaard tot een charmante Vierdaagsecamping, waar je helemaal tot rust komt na een wandeldag. Met akoestische muziek rond de grote vuurschaal en misschien wel een voetmassage, eindigt je dag ontspannen. Om een goede nachtrust te bewaken is versterkte muziek niet toegestaan. Vervolgens vroeg naar bed om vroeg op te staan, om weer opgeladen te zijn voor de volgende kilometers. Met de Blarenbus in de buurt ben je zo heen en terug naar de Wedren.

Dus hop on en neem je eigen tentje, camper of caravan mee of huur een accommodatie.

Tweepersoons tentplek zonder stroom

Een tentplek is 4 x 4 m, zonder stroom. Dat is voldoende voor een 2-p tentje met luifel, tafel en stoelen. Heb je een grotere tent, huur dan twee tentplekken. Je huurt de plek voor 4 nachten.

Camper, caravan, vouwwagen plek

Een camper of caravan plek is 5 x 7,5 m. met stroom (zolang de voorraad strekt). Is je kampeermiddel langer, dan heb je twee staplaatsen nodig. Je huurt de plek voor 4 nachten. 

Huisje, yurts, caravans huren

Heb je meer behoefte aan wat luxe en privacy? Dan hebben we ook verschillende accommodaties beschikbaar, van huisjes, retro caravans tot yurts. Je huurt de plek voor 3 nachten.