Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole

Down The Rabbit Hole – 5 t/m 7 juli 2024

Wil je tijdens Down The Rabbit Hole ook af en toe even Out Of The Rabbit Hole kunnen? Kom dan overnachten op Camping de Hoogewaard.

Van 4-8 juli is de camping exclusief beschikbaar voor Down The Rabbit Hole gangers. Op 15 min. fietsen van het festivalterrein, zit je dichtbij genoeg om heen en weer te fietsen en ver weg genoeg om rustiger te kunnen slapen en je op je gemakje klaar te maken voor de volgende festivaldag. Met een kopje koffie, lekker ontbijtje of brunch sta je rustig op waarna je nog even onder de douche springt, voordat je weer fris en opgeladen naar het festival fietst.

Na een enerverende festivaldag keer je terug om misschien nog wel even bij het kampvuur af te blussen. Gezellig als je je eigen akoestische instrument mee neemt. Om een goede nachtrust te bewaken is versterkte muziek niet toegestaan.

Dus hop on en neem je eigen tentje, camper of caravan mee of huur een accommodatie.

Tweepersoons tentplek zonder stroom

Een tentplek is 4 x 4 m, zonder stroom. Dat is voldoende voor een 2-p tentje met luifel, tafel en stoelen. Heb je een grotere tent, huur dan twee tentplekken. Je huurt de plek voor 4 nachten.

Camper, caravan, vouwwagen plek

Een camper, caravan plek is 5 x 7,5 m. met stroom (zolang de voorraad strekt). Is je kampeermiddel langer, dan heb je twee staanplaatsen nodig. Je huurt de plek voor 4 nachten.

Huisje, yurts, caravans huren

Heb je meer behoefte aan wat luxe en privacy? Dan hebben we ook verschillende accommodaties beschikbaar, van huisjes, retro caravans,  tot yurts. Je huurt deze periode een accommodatie voor 3 nachten.