Wie waren hier

Wie waren hier

WIE WAREN HIER

Tinka - gastvrouw & moestuinheldin

Januari 2022 liep ik met mijn knapzak de Hoogewaard op. Na een tijd op reis te zijn geweest zocht ik een plek om weer te aarden, en veel buiten aan de slag te gaan. Via Workaway vond ik de Hoogewaard, en vanaf het moment dat ik aankwam voelde het juist om daar te zijn. Het werd voor 4 maanden mijn nieuwe thuis, en ik hield mij bezig met het terrein zomerklaar maken, de moestuin runnen, events, en onze sociale media kanalen. Inmiddels gaat mijn reis verder en ben ik op weg naar Spanje en Portugal.

Bas - stagiaire duurzame leefomgeving

Mijn naam is Bas de Vaal. Ik ben 17 jaar en ik woon in Bergharen. Ik zit op de mbo-school Yuverta in Nijmegen. Hier volg ik de opleiding Stad en Mens (Niveau 4 en leerjaar 1).

Afgelopen periode liep ik stage bij de Hoogewaard. Ik hield me vooral bezig met het realiseren van een sociale moestuin. Hiervoor wilde ik mensen bereiken die zin hadden om met ons in de moestuin te werken in ruil voor mooie groentes en 1x p/mnd lekker eten. Ook zochten we naar mensen met ervaring die ons advies wilde geven. 

Nena - stage duurzame leefomgeving

Mijn naam is Nena Hendriks. Ik ben 20 jaar en ik woon in Groesbeek. Ik zit op de mbo-school Yuverta in Nijmegen. Hier volg ik de opleiding Stad en Mens (Niveau 4 en leerjaar 4).

Deze periode loop ik stage bij de Hoogewaard. Ik hou me bezig met het organiseren van een een wildplukspeurtocht voor kinderen van 9 tot 12 jaar tijdens de Nationale Buitenspeeldag. We gaan opzoek naar verschillende bloemen en planten aan de hand van bingokaarten. Ook zoeken we naar materialen om een insectenhotel te maken. Doe je mee?  

Milou - gastvrouw & hostess

Met het leven als ontdekkingstocht reis ik met husky pup Sky door Europa, nieuwsgierig naar wat het leven allemaal in petto heeft. Onderwijl help ik mensen in het proces vanuit het hoofd naar het hart, o.a. door het geven van Access Bars sessies.

Aangekomen op de Hoogewaard mag ik je deze zomer welkom heten op deze prachtige plek vol rust, inspiratie en mooie mensen. Zie ik je snel?