Vacature schoonmaak

Vacature schoonmaak

Hoezo geld betalen voor de sportschool?! Op de Hoogewaard word je betaald voor een goede workout. Wipe in and wipe out. Gedurende het hele jaar kun je bij ons terecht als schoonmaaktijger, grauwww…

Ons kleinschalige re-creatieoord in Winssen bij Nijmegen, is jong en dynamisch. Binnen ons team zijn wij op zoek naar parttime medewerkers schoonmaak. De werkdagen zijn in overleg en aan te passen aan je situatie.

 
Delen is fijn 🙂
Vacature schoonmaak - wipe in and wipe out

Wie zijn wij?

De Hoogewaard is een kleinschalig re-creatieoord waar niks moet en waar van alles mogelijk is. We staan voor oorspronkelijkheid, authenticiteit en ambacht, met een twist naar het hier en nu. De Hoogewaard staat bekend om zijn warme en intieme uitstraling. Niet te aangeharkt en te gepolijst, maar lekker rauw met de voeten in de klei. En zoals een gast het zo mooi omschreef: “Het is alsof de omgeving je omhelst”.

Naar onze gasten toe voelen we ons verantwoordelijk voor een gastvrije sfeer. Het gevoel van thuiskomen is ons streven. Als team houden we van een open en eerlijke communicatie zoals gelijk aangeven wat je opmerkt. We zien en horen elkaar en zetten een extra stap voor het team wanneer nodig. Een jaarlijks teamuitje en borrels horen daarbij!

 

Werken bij de Hoogewaard

Als schoonmaak medewerker ga jij aan de slag in onze accommodaties en bijgebouwen als bijvoorbeeld de groepsruimtes, de sanitair gebouwen en de vuurplaatsen. De accommodaties bestaan uit een vijftal vakantiehuisjes, zes yurts en vier retro caravans.

Onder leiding van Olga, de eigenaresse zorg jij samen met je collega’s, voor een schone en veilige omgeving voor onze gasten. Elk huisje maak je alleen, of samen met een collega, helemaal gereed. Hierbij kun je denken aan stoffen, dweilen, reinigen van keuken en sanitair en eventueel beddenopmaak. Tevens zorg jij voor de puntjes op de i, want de details maken het verschil! Je speelt dus een belangrijke rol in het vakantiegevoel van onze gast.

De afdeling schoonmaak is intern geregeld. Hierdoor ben je echt onderdeel van ons kleine team. Zo sta je nauw in contact met bijvoorbeeld onze host, de klushulp en onze groenkracht.

Wij zorgen voor:

· Contract voor 6 maanden waarvan 1 maand proeftijd
· Intentie tot verlenging en winterinzet in overleg
· Een salaris conform CAO Recreatie met een bruto uurloon á € 13,27 tot  15,06
· Vakantiegeld en pensioenopbouw
· Je krijgt de kosten van je reis terug met € 0,19 per km (vanaf 10 km enkele reis)
· Werktijden in overleg, van maandag t/m zondag tussen 9:00 en 17:00 u,
· Ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling
· Een goede werkplek op een kleinschalig vakantiepark
· Jaarlijks teamuitje en borrels

Interesse?

Wil jij een frisse start maken op ons groene vakantieoord? Solliciteer dan nu als schoonmaakmedewerker en wordt collega binnen ons gemoedelijke team!
Dat kan via de 
mail: info@dehoogewaard.nl of via de telefoon 06-39636642.
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Olga