Vacature administratief medewerker

Vacature administratief medewerker

Ons kleinschalige re-creatieoord in Winssen bij Nijmegen is jong en dynamisch. Binnen ons team zijn wij opzoek naar een parttime administratief medewerker en host. Een combinatie van een administratieve beeldscherm goeroe met een extravert en sociaal karakter.

Als administratief medewerker ben je bij ons een echte spin in het web! Je werkt zowel aan de voor- als achterkant. Aan de voorkant ontvang je als gastheer of vrouw onze gasten. Aan de achterkant hou je de reserveringen en administratieve werkzaamheden bij. Lijkt deze combinatie van sociaal actief en administratief iets voor jou? Lees dan verder 馃檪 

Delen is fijn :

Wie zijn wij?

De Hoogewaard is een kleinschalig re-creatieoord waar niks moet en waar van alles mogelijk is. We staan voor oorspronkelijkheid, authenticiteit en ambacht, met een twist naar het hier en nu. De Hoogewaard staat bekend om zijn warme en intieme uitstraling. Niet te aangeharkt en te gepolijst, maar lekker rauw met de voeten in de klei. En zoals een gast het zo mooi omschreef: “Het is alsof de omgeving je omhelst”.

Naar onze gasten toe voelen we ons verantwoordelijk voor een gastvrije sfeer. Het gevoel van thuiskomen is ons streven. Als team houden we van een open en eerlijke communicatie zoals gelijk aangeven wat je opmerkt. We zien en horen elkaar en zetten een extra stap voor het team wanneer nodig. Een jaarlijks teamuitje en borrels horen daarbij!

Werken bij de Hoogewaard

Als administratief medewerker hou je je samen met Olga, de eigenaresse bezig met het verwerken van de reserveringen, je onderhoud de correspondentie met de gasten, stelt de contracten en afspraken overeenkomsten op,聽je sorteert post en andere correspondentie en ontvangt de bezoekers van de聽accommodaties.
聽聽

Ook hou je je bezig met financieel-administratieve taken zoals het bijhouden van de kwartaalaangifte, debiteurenadministratie, invullen en verwerken van formulieren, archiveren en controleren van boekingsstukken zoals facturen en bankafschriften, en het invoeren van administratieve gegevens in geautomatiseerde systemen.

Je speelt dus een belangrijke rol in聽het vormen van de basis voor een gezonde en goedlopende bedrijfsvoering.

Wij zoeken:

路聽 Uitstekende beheersing van van het Nederlands en/of een vreemde taal in woord en geschrift
路聽 Kennis van en ervaring met veelvoorkomende softwaretoepassingen zoals Microsoft Office
路聽 Klantvriendelijk ingesteld met een dienstverlenende persoonlijkheid
路聽 Goede sociale en communicatievaardigheden
路聽 Echte teamspeler, bereid om in te springen waar nodig
路聽 Nauwkeurig en gedisciplineerde werker, goed in het houden van overzicht, volgen van planningen en bijhouden van agenda鈥檚
路聽 Affiniteit met cijfers

Wij zorgen voor:

路 Contract voor 6 maanden waarvan 1 maand proeftijd
路 Intentie tot verlenging en winterinzet in overleg
路 Een salaris conform CAO Recreatie聽met een bruto uurloon 谩聽15,06 tot聽聽21,90
路 Vakantiegeld en pensioenopbouw
路 Je krijgt de kosten van je reis terug met 鈧 0,19 per km (vanaf 10 km enkele reis)
路 Werktijden in overleg,van maandag t/m zondag聽tussen 9:00 en 19:00 u
路 Ruimte voor persoonlijke inbreng en ontwikkeling
路 Een goede werkplek op een kleinschalig vakantiepark
路 Jaarlijks teamuitje en borrels

Interesse?

Wil jij een actieve rol spelen op ons groene vakantieoord? Solliciteer dan nu als administratief medewerker en host en wordt collega binnen ons energieke team!
Dat kan via de聽
mail: info@dehoogewaard.nl of via de telefoon 06-39636642.
Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op met Olgamet een bruto