Banner6
Home Accommodatie Arrangementen Omgeving   Prijslijst & contact
 

Arrangementen


Voor onze gasten hebben wij diverse arrangementmogelijkheden om uw verblijf op "De Hoogewaard" zo aangenaam mogelijk te maken. Op dit deel van onze website ziet u een overzicht van de arrangementen die wij u te bieden hebben. U kunt uw arrangement direct met uw reservering van de accommodatie boeken, maar uiteraard is het ook mogelijk een dagarrangement te boeken tijdens uw verblijf op "De Hoogewaard".


Een deel van de arrangementen verzorgen wij zelf, de overige verzorgen wij in samenwerking met derden. Ongeacht van welke arrangementen u gebruik gaat maken "De Hoogewaard" staat garant voor de verzorging ervan. Voor enkele arrangementen is tijdig reserveren noodzakelijk. Neem hiervoor tijdig contact met ons op.
Wij wensen u alvast veel plezier! 

Boerengolf

Dit spel wordt gespeeld bij Broer en Mien Verploegen.
Via een leuke route wordt u met de huifkar naar het parcours gebracht.
Boerengolf wordt gespeeld met klompen aan een stok in een weiland tussen de schapen. Het team bestaat uit circa 5 personen. Tijdens het spel uitleg op de deel is er koffie/thee met krentenbrood/cake. Tijdens de teamoud is er een sapje.
Met een plattegrondje loopt u na afloop weer terug naar “De Hoogewaard" (circa 2 km).

 

Website Boer-en-golf Winssen

 


Klootschieten

Dit spel wordt gespeeld op het terrein van “De Hoogewaard” en directe omgeving.
Na uitleg over de historie en de regels van dit oude (dorps)spel vertrekt u met een royaal gevulde “klotenkar”. De “klotenkar” is gevuld met hapjes en drankjes voor een uitgebreide lunch/picknick, scoreformulieren voor het spel en de echte originele kloten en het klotenharkje.
De routes die gelopen kunnen worden variëren van 1 tot 5 km over eigen terrein of directe omgeving. U speelt als groep onderverdeeld in teams van 4 á 5 personen.

 


Fietstochten

Vanaf “De Hoogewaard" vertrekt u (met uw eigen fiets) met een gevulde "knap(rug)zak" met een zwerfkaart voor een ontdekkingstocht door het "Land van Maas en Waal"
Exclusief fiets

 


Uiterwaarden-knapzak-struintocht

In onze huifkar - deze biedt plaats aan circa 12 volwassenen of 14 kinderen - welke wordt getrokken door onze tractor beleeft u een nostalgisch tochtje door de mooie omgeving van Winssen via de dijk en uiterwaarden naar de dijk in Beuningen. Een natuurgids van het Dijkmagazijn vertelt u over de verassende flora en fauna en wijst u de weg naar de uiterwaarden.

Met een beetje geluk komt u een kudde Konikspaarden of Brandrode runderen tegen die voor de natuurlijke begrazing zorgen.
Na afscheid van de gids te hebben genomen wandelt u met een ruim gevulde rugzak langs de kribben en idyllische waalstranden van de druk bevaren rivier de Waal voor een onvergetelijke lunch/picknick ergens onderweg terug naar “De Hoogewaard".

 


Huifkartochten

“De Hoogewaard" heeft een eigen comfortabele huifkar - deze biedt plaats aan circa 10 volwassenen of 14 kinderen - welke wordt getrokken door onze tractor.
U kunt ervoor kiezen om een leuke tocht door de omgeving te maken.
Tevens is de tocht te combineren met een bezienswaardigheid of andere activiteit in de omgeving.

 

Onze arrangementen – indien mogelijk – aan uw specifieke wensen aan te passen.
Informeer en overleg hierover bij uw boeking of tijdens uw verblijf op “De Hoogewaard".
Voor meer arrangementen en een prijslijst klikt u op de onderstaande link.

 


 

Onze arrangementen – indien mogelijk – aan uw specifieke wensen aan te passen.
Informeer en overleg hierover bij uw boeking of tijdens uw verblijf op “De Hoogewaard".
Voor meer arrangementen en een prijslijst klikt u op de onderstaande link.

--> Meer arrangementen en prijslijst in PDF -->